A sátras elrendezésű napellenzőt elsősorban szállodák, éttermek, kávézók impozáns teraszaira készítjük. A bebetonozott oszlopokon álló, stabil acélszerkezethez balra és jobbra nyíló napellenzőket rögzítünk, amelyek akár 72 négyzetmétert is árnyékolhatnak.

További képeink

Az UV stabilizált, impregnált egyszínű vagy mintás ponyvából készített csuklókaros napellenzők nemcsak a napsütés és a szemerkélő eső elleni védelmet biztosítják, hanem egyénivé varázsolják a környezetet harmonikusan illeszkedő vagy azzal rafináltan ütköző színűkkel. Ezért kínálunk TÖBB MINT 200 FÉLE PONYVÁT. A napellenző szerkezete alapáron fehér, de igény szerint változtatható. Valamennyi típushoz ajánlunk alumínium védőtetőt, amely védelmet nyújt a feltekert ponyvának.

SÁTRAS elrendezésű napellenzők maximális felülete: 36 négyzetméter, azaz összesen 72 négyzetméter. Maximális szélessége: 9 m, maximális karkinyúlása (balra-jobbra): 4-4m (Classic). Elsősorban nagyobb méretű, 4 m szélesség feletti napellenzőkhöz ajánljuk oszlopos acélszerkezettel, felső rácsos áthidalóval. 

A napellenzők nem igényelnek különösebb karbantartást, egyszerűen tisztíthatók kerti locsolótömlővel. Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát nyújtunk. Viharos széllökések, zivatar esetén a napellenzőt feltétlenül be kell tekerni, különben károsodhat. E probléma elkerülhető elero szél- és fényérzékelő használatával. Az átnedvesedett ponyvát a lehető legrövidebb időn belül kitekert állapotban meg kell szárítani!

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!