A LOGGIA-BÉTA és a LOGGIA-BÉTA/Z lengőkaros napellenzők üvegfalak, kirakatok és lakóparkok erkélyének egyszerű és elegáns árnyékolója. Kérje rá cégének a logóját, reklámszlogenjét, és hirdesse vállalkozását a napellenző ponyváján is.

További képeink

Akár 80%-kal csökkenhet egy meleg levegőjű helyiség lehűtéséhez használt energia napellenző alkalmazása révén. A LOGGIA-BÉTA és a LOGGIA-BÉTA/Z lengőkaros napellenzők üvegfalak, üzleti kirakatok és lakóparkok erkélyének egyszerű és elegáns árnyékolója. Egy helyiség hőmérséklete optimálisan kiválasztott napellenzővel, kiváló fénytechnikai értékek mellett a legforróbb nyárban is 28 Celsius fok alatt maradhat. A napellenző nyitásakor a rugós feszítésű lengőkarok minden helyzetben folyamatosan feszítik a leengedett ponyvát, a megrendeléskor kiválasztott 90°-os vagy 135°-os tartományban, míg becsukáskor a homlokprofil nekiütközik a feltekert textilnek (1). A ponyvahenger 63 mm átmérőjű hornyos acélcső, az ívelt homlokprofil (2) pedig 35×50 mm extrudált alumínium. A rejtett acélrugós és sodronyköteles lengőkarokat (3) alumíniumöntvényekből és extrudált profilokból gyártjuk. A homlokzati és az oldalfalas rögzítéshez öntött alumínium talpat, illetve kiemelőt (3) ajánlunk. A LOGGIA-BÉTA napellenző hengertartója (4) a mennyezet vagy a homlokzat szélére szerelt 130x40x90 mm-es alumíniumöntvény. LOGGIA-BÉTA/Z napellenző a 40×40 mm acél zártszelvény főtartóval, két végén az extrudált hengertartókkal és a 60x170x80 mm extrudált felfogókonzolokkal (5) az erkély szélénél beljebb rögzíthető. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel is vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó akrilszövetből, 120 cm széles táblákból varrjuk egyedi
méretre. A napellenző fémszerkezete fehér kivitelben készül alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyag bevonattal.

Kinyúlás: 0,8 – 1,0 – 1,2 m

Max. szélesség: 4 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!