Indul az idei Rollstar fotópályázat!

Hat éve minden esztendőben keressük az év legszebb Rollstar árnyékolóját, amit 50.000 forintos fődíjjal jutalmazunk. Idén is útjára indítjuk fotópályázatunkat, így Önt is arra biztatjuk, hogy fotózza le, ha Rollstar árnyékoló díszíti az otthonát és pályázzon. Megéri!

Könnyen lehet, hogy Öné lesz az év legszebb Rollstar árnyékolója cím, és vele az 50.000 forintos fődíjunk is, ha velünk készíttette el az árnyékolóját. Lehet az egy divatos napvitorla, az energiatakarékosságban is jeleskedő alumínium redőny, netán a nappalit díszítő pliszéfüggöny, a lényeg, hogy készítsen róla néhány jó képet és röviden írja le, hogy miért éppen arra az árnyékolóra esett a választásuk és hogy miért szeretik.

Még jól emlékszünk az első nyárra, amikor meghirdettük ezt az azóta hagyománnyá vált fotópályázatot, és kíváncsian vártuk, milyen képek landolnak a virtuális postaládánkban. Nos, ez a várakozó izgalom ma is változatlan, hiszen ennél jobb visszaigazolást nem is kaphatnánk a munkánkról, mint hogy a tulajdonos büszke az árnyékolójára, és úgy gondolja, másoknak is szívesen megmutatja ezt.

Kapja elő a telefonját, és fotózza le több szögből is a Rollstar-árnyékolóját, és máris elküldheti nekünk néhány gondolat társaságában!

Fődíj: 50.000 forintos Rollstar vásárlási utalvány, amit még karácsony előtt eljuttatunk Önhöz

A pályázat anyaga: 3-5 fotó és néhány mondat az árnyékolóról

Beküldés: „2016 Rollstar ányékolója” tárggyal az info@rollstar.hu címre

Határidő: 2016. 11. 10.

Zsűritagok: Sulyok Éva, a Rollstar kereskedelmi igazgatója, Perge Ágnes lakberendező és Fodor Attila grafikusművész

error: Content is protected !!