Ha fúj, ha jó kell: Zip-Tex napháló

Több évtizedes gyártói-fejlesztői gyakorlatunk és 300 000-nél is több árnyékoló gyártása után biztosan állítjuk, hogy minden terasz és minden ablak egyéni bánásmódot igényel. Ezért szeretünk a megrendelőinkkel beszélgetni, hiszen a környezet és az igényeik fontosak a megfelelő árnyékoló kiválasztásában. Így ajánlottunk Zip-Tex naphálót egy lakásra. De miért is?

Gyakran mondjuk, hogy a jó döntéshez idő kell. Igaz ez arra is, amikor egy új lakásba költözve hagyunk magunknak egy kis időt, hogy megismerjük az otthonunkat, a benapozást és a széljárást egyaránt. Megrendelőink is így tettek, majd néhány hónap elteltével úgy érezték, hogy a nappali nyílászáróit mindenképpen szeretnék árnyékolni. Ám kiderült az is, hogy szélcsatornában helyezkedik el a lakás. Ezen információk birtokában a Rollstar szakemberei a naphálót ajánlották. Ez a különleges kültéri árnyékoló látszólag egy egyszerű lyukacsos textília, de ennél jóval többről van szó! Mert a Zip-Tex napháló textíliája poliészterszál-erősítéssel készül: az üvegszálas, illetve PVC alapanyagú textil igen szélsőséges tartományban, -30 és +70 Celsius-fok között alakváltozás nélkül használható. A választható textilek, színek közül ezúttal az S-Net 95 0151 kódszámú, kellemes szürke árnyalatával dolgoztunk, magára a szerkezetre pedig KY motort szereltünk.

A napháló védőtokkal ellátott rolettahengerre tekeredik fel. A legnagyobb szélben sem jön ki a textil az aluminium lefutókból, mert 2 oldalt (fél) cipzárral folyamatosan a lefutókban rögzítve tartja. A napháló azonban nem csupán a szélnek áll ellent, hanem az UV-sugaraknak is, ráadásul a napsugárzás 97 százalékát elnyeli, illetve visszaveri. Miért jó ez? Mert nem melegszik túl az árnyékolt helyiség, kevesebbszer kell bekapcsolni a klímát, vagyis a napháló egyben energiatakarékos, környezetbarát választás is.

Aki nem szeretné, hogy a lehúzott árnyékoló hermetikusan kizárja a külvilágot, az biztosan kedveli fogja a naphálót, mert a lyukacsos textília úgy árnyékol, hogy közben kilátást enged a külvilágra: nincs bezártágérzés, nincs napfénytelen sötétség, csak hűs árnyék.
A Rollstar megújult honlapján és kollégáinktól minden információt megkap a naphálókkal kapcsolatban!

error: Content is protected !!