A napellenző sikere több tényezőnek is köszönhető, többek között annak, hogy széles mérettartományban és megannyi ponyvatextília közül választhatunk, így valóban olyan napellenző árnyékolhatja otthonunkat, teraszunkat, amilyet elképzeltünk. Még az sem probléma, ha a megszokottól eltérően, a szélességénél hosszabb karkinyúlású napellenzőre van szükségünk.

További képeink

Az Extra típusú csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának különleges árnyékolója, amelyet négyzet alakú, vagy a szélességnél nagyobb méretű területek napsütés elleni védelmére kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint. A napellenző dőlésszöge 0º-45º között állítható az alumínium billentőszerkezettel (4), amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és extrudált profilokból gyártott közepes csuklókarok (3) a rejtett acélrugó és sodronykötél segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A főtartó és segédtartó 40×40 mm acél zártszelvény, a ponyvahenger 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil (2) pedig 45×55 mm extrudált alumíniumprofil. A 65x225x105 mm méretű felfogókonzollal (5) a homlokzatra rögzített napellenzőre felszerelhető védőtető (1), amely védi a betekert ponyvát. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acélprofilokkal alapáron, illetve többletköltséggel fehér vagy színes műanyag bevonattal.

Kinyúlás: 2,5 – 3 – 3,5 m

Max. szélesség: 3,8 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!