Exkluzív ablakokban a Rollstar

Pozsony hamisítatlan közép-európai hangulata mindenkit levesz a lábáról. Óvárosa igazi turistacsalogató hely csodás barokk történelmi házakkal és hazánk új nagykövetségi épületével. Nagy büszkeségünkre az ablakait Rollstar roletták árnyékolják.

Pozsony csodaszép. A városon végigkanyargó Duna, a belváros hangulatos utcácskái, a jó időben a terekre költöző kávézók, cukrászdák jóleső nyüzsgése mind ellenállhatatlanná teszi Pozsonyt. A barokk kori műemléképületek ma múzeumoknak adnak helyet, míg a Grassalkovich-palota a köztársasági elnök rezidenciája. Ebben az illusztris környezetben, a palota tőszomszédságában rendezkedett be hazánk nagykövetsége, miután egy két évig tartó felújítás eredményeként újjászületett egy történelmi épület.

Az egyszerű klasszicista homlokzatú házat egy pozsonyi építészstúdió jegyzi. Azon túl, hogy három további szintet alakítottak ki a tetőtérben – még kényelmesebbé téve a magyar diplomaták munkahelyét –, még egy kis titkos kertet is létrehoztak a tetőteraszon, az utcáról láthatatlan, belső épületszárnyban. Az ablakok árnyékolására roletták szolgálnak, amik a Rollstar üzeméből kerültek exkluzív helyükre. Megközelítőleg ötven kézi hajtókaros, illetve motoros működtetésű rolettát készítettünk. Vannak köztük áttetsző, fényáteresztő és sötétítő textillel felszerelt roletták is, attól függően, hogy az egyes irodákban, nagyvonalú termekben milyen feladatot kell ellátniuk. A galambszürke, klasszicista ház stílusához nagyon szépen illenek a bézs színű roletták. Ez a projekt minden kétkedőt meggyőz arról, hogy ez az egyszerűségével együtt elegáns és praktikus beltéri árnyékoló, a roletta a legexkluzívabb környezetben is megállja a helyét. Már csak azért is igaz ez az állítás, mert a rolettát a hagyományos ablakokon túl a tetőtérben is használhatjuk, a tokozott változatok pedig egy újabb kategóriát képviselnek. Ami a rolettatextíliákat illeti, öt árkategóriában mintegy ötvenféle textíliát kínálunk, amit most rögtön átböngészhet a honlapunkon elérhető katalógusban.

error: Content is protected !!