A Decor csuklókaros napellenző a Classic kistestvére: mindent tud, csak épp egyszerűbb billentőszerkezete és kisebb mérettartománya révén már a vásárláskor spórol Önnek.

További képeink

Akár 80%-kal csökkenhet egy meleg levegőjű helyiség lehűtéséhez használt energia napellenző alkalmazása révén. A Decor csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának és családi házak, vendéglők teraszának régóta ismert árnyékolója, amelyet széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint. Egy helyiség hőmérséklete optimálisan kiválasztott napellenzővel, kiváló fénytechnikai értékek mellett a legforróbb nyárban is 28 Celsius fok alatt maradhat. A napellenző dőlésszöge 0°-75° között állítható az öntött és extrudált alumínium alkatrészekből gyártott billentőszerkezettel (4), amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és sajtolt profilokból gyártott közepes csuklókarok (3) a rejtett acélrugó és sodronykötél segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A főtartó 40×40 mm acél zártszelvény, a ponyvahenger 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil (2) pedig 45×55 mm extrudált alumíniumprofil. A 65x225x105 mm méretű univerzális felfogókonzol (5) homlokzati és mennyezeti rögzítésre is alkalmas. A homlokzatra rögzített napellenzőre felszerelhető védőtető (1) is, amely védi a betekert ponyvát. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel is vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acélprofilokkal alapáron, illetve többletköltséggel fehér vagy színes műanyagbevonattal.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 m

Max. szélesség: 8 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!