Buraernyő: esőben, hóban is

Bond Street, London. Via Monte Napoleone, Milánó. Rodeo Drive, Beverly Hills. Andrássy út, Budapest. A világ leghíresebb bevásárlóutcái, exkluzív márkákkal, elegáns üzletekkel, az üzletportálok előtt buraernyővel. A buraernyő a lakóházak ablakain és a bejárati ajtó fölött is véd, ha esik, ha fúj, olyan eleganciával, amit nem lehet nem észrevenni.

A buraernyőnél jellegzetesebb, filigránabb kültéri árnyékolót nehezen találni. Megjelenése ráadásul masszív felépítéssel párosul, ami négy évszakossá teszi az árnyékolót. Elegáns üzletek, a világ legismertebb márkái választják a buraernyőt, ami tavasszal a záportól, nyáron a naptól, ősszel az esőtől, télen a hótól véd. Mindeközben csinos reklámfelület is, hiszen a buraernyő ponyvájára nyomott logó, céginformáció már messziről hívogató. Az előttünk álló karácsonyi vásárlás, az ajándékmustra is sokkal kellemesebb, ha egy buraernyővel védett kirakat előtt állhatunk meg nézelődni, és nem ömlik nyakunkba a hó.

És mi történik, ha egy házra kerül? Nos, a buraernyő ott is kitűnően teljesít. Elég, ha elképzeljük, hogy éppen nagybevásárlásból négy-öt szatyorral a kezünkben érkezünk haza, az eső meg csak esik… Mi pedig nem találjuk a lakáskulcsot… Ahelyett, hogy bőrig áztatnánk magunkat a lakás ajtaja előtt, behúzódhatunk a buraernyő alá.

A Rollstar többféle típust, gazdag formaválasztékot kínál buraernyőből, hogy minden ház, minden lakó megtalálja az ízlésének megfelelőt. A méretpontos gyártásban készülő buraernyőink lelke a strapabíró vázszerkezet, amelyet alumínium profilokból és öntvényekből állítunk össze. Ezekhez műanyag csuklóelemeket csatlakoztatunk, a vázra pedig UV-álló, víz- és szennytaszító ponyvát varrunk. A buraernyő vázszerkezete készülhet merevítő bordákkal – ez esetben fix -, és természetesen létezik a nyitható-csukható modell is. Utóbbi esetben terelőtárcsákon vezetett zsinórral hozhatjuk működésbe a buraernyőt. Ha a homlokzat, a nyílászárók színeivel harmóniába hoznánk a buraernyő szerkezetét, akkor RAL-színskáláról választhatjuk meg a tökéletes színárnyalatot. A buraernyő egészen széles mérettartományban gyártható: 1 métetől egészen 6 méteres szélességig, a 70 centiméteről 160 centiméter kinyúlásig vállaljuk a méretpontos kivitelezést.

A buraernyő sikkes, elegáns, ugyanakkor időjárásálló, strapabíró kültéri árnyékoló. Kérje a Rollstar tanácsát!

error: Content is protected !!