„Az ablak redőny nélkül olyan, mint az ember szempilla nélkül.” – állítják az építészek.

Az épületek legvédtelenebb részei a nyílászárók, hatásos védelmükről alumíniumredőnyök felszerelésével gondoskodhatunk. A régi, nehéz faredőnyöket és a kevésbé stabil műanyag redőnyöket mára felváltották a hosszú élettartamú, az időjárás viszontagságainak ellenálló alumíniumredőnyök, amelyekkel:

  • télen a fűtési költségünket akár 30%-kal is csökkenthetjük
  • kánikulában pedig a helyiség belső hőmérséklete is kellemes marad
  • megvédhetjük javainkat a betörés ellen, sőt elero vezérlő automatikával felszerelt redőnyeik akár távollétünkben is gondoskodnak lakásunk biztonságáról

További képeink

Az oldalról egymásba csúsztatott duplafalú, poliuretánhabbal töltött görgőzött alumínium vagy extrudált alumíniumredőny lamellák leeresztett állapotban oldalt megvezetve lezárják az ajtó- vagy ablaknyílást, feltekerve pedig védőtokban helyezkednek el. Ha a védőtokot még az építkezés alatt beépíttetjük, akkor lehetőség van rejtett, az épület homlokzatával egyformára vakolt redőnyszekrény kialakítására, míg utólag csak ún. külső védőtokos redőnyt tudunk beszereltetni. Ha építkezik, akkor már a tervezéskor gondoljon a redőnytok elhelyezésére és kérje tájékoztatónkat, árajánlatunkat!

A redőnylamellákat oldalvezető dugókkal rögzítjük egymáshoz, hogy működés közben ill. tisztítás során se tudjanak szétcsúszni. Az extrudált alumínium vezetősínekben elhelyezett rugalmas gumitömítések a redőny csendes működéséről gondoskodnak és megakadályozzák a szél behatolását is. Teljesen leeresztett állapotban a páncélzatot rögzítő felső acél laprugók automatikusan megakadályozzák a redőny feltolását.

A redőnyök működtetését a páncélzat tömege ill. a helyszín adottságai határozzák meg. A legelterjedtebb megoldás a hevederrel (gurtnival) történő mozgatás, ritkább a zsínóros vagy a hajtókaros, mind gyakoribb az elektromos működtetés, amely a legkényelmesebb.

Választhatunk kitámasztókaros redőnyt is, ami kényelmes és praktikus is egyben, hiszen gyakorlatilag leeresztett lamellák mellett szellőztethetünk. A friss fuvallatot úgy engedhetjük be a lakásba, hogy a tűző napsugaraknak útját álljuk, a földszinten lakók pedig az otthon intim szféráját is megtarthatják.

Gazdag szíválasztékban kínáljuk alumíniumredőnyeinket. Ennek köszönhetően a modern és a régi házak homlokzatához egyaránt harmonikusan illeszkednek a Rollstar alumíniumredőnyök. 

Mind nagyobb igény mutatkozik szúnyoghálóval egybeépített alumíniumredőnyre. KOMPAKT-rendszerben közös lefutóban, egymás mögött mozog a két termék.

Amennyiben a redőny átadását követő 12 hónapon belül rendeltetésszerű használata ellenére meghibásodik, a Rollstar Kft. díjmentesen kijavítja a hibát.

Termék paraméterek
Típus:Vakolható tokos redőny, külső tokos redőny, kompakt redőny (szúnyoghálóval)
Rögzítés, szerelés:Homlokzat, mennyezet
Működtetés:Gurtni, heveder zsinór, hajtókar, motor
Kezelés:Jobb oldali kezelés vagy bal oldali kezelés
Szerkezet színe:Alapáron fehér vagy RAL szín felár fizetése mellett
Lamella színe:Alapáron fehér, krém beige, barna, szürke vagy ezüst
Lamellamagasság:37, 42, 52 mm
Mérethatárok:maximum 270 cm széles és 280 cm magas
Gyártási határidő:kb. 2 hét
Garancia:12 hónap

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!