Rollstar napellenző – Ön megálmodja, mi elkészítjük!

A Rollstar napellenzők egyedülálló választéka segít abban, hogy a teraszra, erkélyre, a kertbe a legmegfelelőbb külső árnyékoló kerüljön. Mivel minden esetben egyedileg, a helyszíni felmérést követően készülnek a napellenzőink, milliméterpontos beépítést tesznek lehetővé. Élvezze a nap minden percét!

Miért kedveljük a napellenzőt?

Napellenzővel a napfény, vele az UV-sugárzás, a csapadék, a szél, sőt, a zaj elleni védelem valósul meg. Étterem, üzlethelyiség esetében pedig felirattal ellátva vevőcsalogató reklámhordozó is. A praktikumhoz elengedhetetlen a látványos megjelenés, ami kiváló ponyvaminőséggel és stabil szerkezeti felépítéssel párosul. A Rollstar napellenzők kitűnő fénytechnikai értékek mellett védenek, még a legforróbb nyári napokon sem engedik 28 Celsius-fok fölé kúszni a hőmérő higanyszálát az árnyékolt terekben, így a légkondicionáló készülékek környezettudatos alternatívái lehetnek. Napellenző alatt hűsölni, hétvégén az árnyékában eltölteni az ebédet, vagy csak olvasgatni olyan, mintha saját wellness-részleget nyitnánk az otthonunkban.

Inspirálódjon! Nézze meg referenciáinkat, otthonokat, ahol egyedi gyártású Rollstar napellenző díszíti a házat!

Hogyan választhat ponyvát?

A Rollstar napellenző ponyváinál döntő szempont a minőség, nagy szakítószilárdság, UV-stabilitás, színtartósság, vízlepergető és szennytaszító képesség. A napellenző ponyvák 120 cm-enkénti „átlapolással“ készülnek. A trendeket követve talál nálunk egyszínűt, blokkcsíkosat, cérnacsíkosat, mintásat, hogy az Önhöz legközelebb állót választhassa. Több mint 200 féle ponyva áll rendelkezésére, hogy kedvére álmodozhasson, és megtalálhassa a homlokzathoz, a kültéri bútorokhoz, a környezetéhez és ízléséhez leginkább illőt.

Négy árfekvésben: alapártól a prémiumkategóriáig talál a Rollstarnál ponyvatextíliát, hogy valóban személyre és pénztárcára szabhassuk egyedi napellenzőjét.

Mit tud a napellenző szerkezete?

A csuklókaros napellenzőcsalád szerkezeti felépítése egyazon építőszekrény elven alapul. Különbséget a karprofilok vastagságában, illetve a billentőszerkezet vagy felfogató konzolok kialakításában mutatnak. A Rollstar napellenzők szerkezete alapáron fehér, de megválaszthatják árnyalatát, mert porszóró üzemünkben a kívánt RAL-színre festjük. Valamennyi típushoz létezik alumínium védőtető, amely a feltekert ponyvát óvja. Teljes védelmet a tokozott napellenző nyújt.

Mivel mozgathatja a napellenzőt?

A klasszikus, hajtókaros megoldás mellett egyre többen döntenek a motoros mozgatás mellett. Hogy miért? Nemcsak azért mert kényelmes, de vezérléssel ellátva rendkívül praktikus is, hisz akkor is védi a napellenzőt a károsodástól, ha nem vagyunk otthon, és hirtelen nagy szél kerekedik, vagy elered az eső. A német csúcstechnológiát képviselő elero termékkör és az olcsóbb árkategóriát képviselő KY-automatikák közül választhat. Mindkettő márka termékpalettáján talál csőmotorokat, valamint szél- és fényérzékelő automatikákat, amelyek nem csupán komfortnövelő tényezőként érik meg az árukat, de a programozható érzékelők az időjárás viszontagságaitól is megvédik a napellenzőt.

Minden helyzetre kínálunk megfelelőt!

Műszaki részletek a különböző típusokról LETÖLTHETŐ KATALÓGUSOK címszó alatt találhatók.

CLASSIC napellenző a legerősebb karral készül, így szeles helyen is biztonságos a használata. Stabil szerkezete a karokban elrejtett előfeszített rugóknak, a könyökben lévő bronzperselyes, illetve villás öntvényeknek köszönhető.

Ha az árnyékolandó felület négyzet alakú, illetve hosszabb, mint amilyen széles, akkor erre a különleges igényre a Rollstar CLASSIC EXTRA típusú napellenző a megoldás. Normál kivitelű napellenzőkkel csak olyan területet tudunk árnyékolni, amelyek szélessége legalább 30 centiméterrel nagyobb, mint a napellenző kinyúlása.

A lenyugvó nap sugarait és a kíváncsi tekinteteket a CLASSIC PLUS csuklókaros napellenzővel zárhatjuk ki. Két külön-külön mozgatható árnyékoló textíliát épít a Rollstar egy szerkezetbe. A szokásos 20 centiméteres drapéria helyett akár 150 centiméteres elővászon ereszthető le az egyedi homlokprofil ponyvahengeréről kézi hajtókarral.

A DELTA és DECOR napellenzőket szintén a legerősebb karokkal gyártjuk, de kisebb mérettartományban – egyszerűbb billentőszerkezetük kedvezőbb árfekvést eredményez.

Óriási teraszok árnyékolására alkalmas a GIGANT csuklókaros napellenző. A rendkívül erős öntvények, a belső bordákkal merevített extrudált alumíniumprofilok és a könnyű csuklóval egybeépített előfeszített rejtett rugók biztosítják a vitorlaméretű ponyvák feszítését.

Igényesebb elvárásoknak felel meg a BOX (tokozott) napellenző, amely a feltekert ponyvának nemcsak felülről, de szemből is teljes védelmet biztosít. Ennek megfelelően magasabb árkategóriát képvisel.

A robusztus felépítésű SIESTA nagy felületek biztonságos és esztétikus árnyékolására alkalmas, jól viseli az extrém szélterhelést, mert a tok és a vezetősínek védik a ponyvát és a feszítőszerkezetet. A hatalmas teraszok, télikertek üvegfelületének az árnyékolója. Sokoldalúságát mutatja, hogy szerelhető homlokzatra, pergolákra, állhat oszlopokon, saját tartószerkezeten, rögzíthető falak közé is.

A LOGGIA-ALFA kitámasztókaros napellenzők lakótelepi lakások, családi házak erkélyének egyszerű és kedvező szélterhelhetőségű árnyékolója. A ponyva dőlésszögét az erkély korlátjára felerősített öntött és extrudált alumínium alkatrészekből gyártott kitámasztókarok pozíciója határozza meg.

A LOGGIA-BÉTA lengőkaros napellenzők üvegfalak, üzleti kirakatok egyszerű árnyékolója. Kinyitásakor a rugós feszítésű kitámasztókarok folyamatosan feszítik a letekeredő ponyvát a megrendeléskor kiválasztott 90 fok vagy 135 fok tartományban, így árnyékolva az ablakot, teraszajtót.

A LOGGIA FÜGGŐLEGES napellenző üvegfalak, ablakok, loggiák, erkélyek, kirakatok praktikus és egyszerű árnyékolója. A napellenző nyitásakor a nehezékcső minden helyzetben folyamatosan feszíti a leengedett árnyékoló textilt, míg becsukáskor a felső kötélfeszítőnek ütközik.

Elsősorban szállodák, éttermek, kellemes kávézók, egyéb vendéglátóhelyek praktikus árnyékolója a SÁTRAS elrendezésű, bebetonozott oszlopokon álló acélszerkezethez erősített balra-jobbra nyíló napellenző.

Nagyméretű, illetve szeles teraszok napsütés és eső elleni védelmét biztosítja a PERGOLA típusú napellenzőnk. Épp ezért kedvelt árnyékolója kávézóknak, cukrászdáknak, éttermeknek, szállodáknak is. Zivatar, vihar esetén azonban ezt a típusú árnyékolót is be kell zárni! Magánemberek is előszeretettel használják napfényben fürdő, de szeles vidéken.

Hogyan ápolhatja, védheti a napellenzőt?

A napellenző impregnált, UV-stabil ponyvája nem igényel különösebb karbantartást, egyszerűen tisztítható kerti locsolótömlővel. Rendeltetésszerű használat mellett 2 év garanciát nyújt (Classic napellenzőre 5 évet) a Rollstar. Viharos széllökések, zivatar esetén a napellenzőt be kell tekerni, különben károsodhat. Az átnedvesedett ponyvát tanácsos a lehető legrövidebb időn belül kitekert állapotban megszárítani. Ha a védőtetős, illetve tokozott kivitel mellett dönt, még nagyobb védelmet adhat a napellenzőnek, így a madarak sem piszkolják be feltekert állapotban, és a hó, a csapadék ellen is védheti. Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Van már napellenzője, de költöztetné, esetleg ráférne a frissítés?

A hibátlanul működő, jó állapotban lévő napellenzőről költözés alkalmával sem kell lemondani, mivel a Rollstar az új igényeknek és helyszínnek megfelelően átszabhatja a régit. Ha pedig ép a szerkezet, csak éppen elkelne egy kis frissítés a napellenzőn vagy a ház kapott új vakolatot, akkor egy ponyvacsere csodákat tesz. Ezt is megoldja a Rollstar!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!