A tulajdon védelme, betörések, rongálások megakadályozása alapvető igény. Az elektronikus vagyonvédelmi eszközök hatékony kiegészítője a jól bevált mechanikus védőrács is. A biztosítótársaságok nem véletlen ragaszkodnak a kettős védelemhez.

Lakások, hétvégi házak nyílászáróinak ill. üzletek, kirakatok portáljainak esztétikus védelmét biztosítja az alumínium profilokból készülő védőrács. A redőnnyel szemben a védőrács előnye, hogy a kirakatba helyezett vevőcsalogató portéka éjjel-nappal biztonságban kínálhatja magát.
Gyakran előfordul, hogy hetekig a nyaralónk felé sem nézünk vagy fordítva:
lakásunkat hosszú időre felügyelet nélkül hagyjuk, mikor síelni, pihenni utazunk. A leeresztett, zárt redőnylamellák kizárják a virágainkat éltető napfényt. Ezzel szemben a leeresztett védőrács mellett is él, “lélegzik” a ház.

A teljesen leeresztett védőrács “S” formájú profiljai csuklószerűen egymásba kapaszkodnak, biztosítva ezáltal a feltolás és az oldalvezető sínből való kiemelés elleni védelmet. Az “S” profilokat 20 mm szélességű 60, 100 vagy 150 mm szabad oldaltávolságra szerelt 3 mm vastag extrudált alumíniumprofilok fogják össze, lehetetlenné téve a réseken való benyúlást. A páncélzat mindkét szélét lezáró hasított alumíniumprofilokat gyártáskor az “S” profilokhoz edzett acélcsapokkal rögzítjük, így működtetés közben vagy erőszakos behatolási kísérlet esetén sem tud szétcsúszni. A páncélzat teljesen leeresztett, zárt állapotban feltolhatatlan a hengerhez történő különleges kötése révén. A páncélzat kétkamrás extrudált alumíniumprofilban mozog. A lefutókat lágy PVC betétekkel béleljük, hogy csökkentsük a mozgás zaját.

4 négyzetméterig a védőrács kézzel működtethető: felhúzórugóval vagy hajtókarral. A biztonság fokozása érdekében a légkamrás extrudált alsó záróprofilba középen vagy kétoldalt kulcsos záróretesz is beépíthető. Elero csőmotorral pedig gombnyomásra működtethető akár 20 négyzetméter is. Ezért ez a masszív és hatékony mechanikus rendszer optimális lehet garázskapuk, árufogadó rámpák, teherporták védelmére is, biztosítva a szellőzést, átláthatóságot és szabad fényáramlást.

Ha az alumínium védőrács tokját még az építkezés alatt beépítjük az áthidalóba vagy a kirakatszekrénybe, akkor lehetőség van az épület homlokzatának egységes kialakítására. Utólag már csak külsőtokos védőrácsot lehet felszerelni.

A védőrácsok karbantartást nem igényelnek. Könnyen portalaníthatók, lemoshatók. A rendeltetésszerű használat mellett keletkező hibákat a Rollstar Kft díjmenetesen korrigálja, ha a garanciális javítás iránti igényt a termék átadását követő 12
hónapon belül jelzik.

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!