Van egy jó szlogenje? Megjutalmazzuk!

Negyed évszázada és egy éve annak, hogy elkészült az első Rollstar árnyékoló. Aztán választottunk egy szlogent is magunknak. És bár cégfilozófiánkban ma is ugyanazokat az alap értékeket valljuk fontosnak, mint az induláskor, most elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy pályázaton keressük a Rollstar új szlogenjét. A legjobbért 50.000 Forint értékű vásárlási utalvány jár!

“Egyedi igények szerint” – szól a szlogenünk, ami fontos alap értékünkről árulkodik. Fontos számunkra a saját gyártás, a minőség, a fejlődés és az ügyfélközpontúság. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink szakszerű és a legteljesebb körű tájékoztatást kapják meg, hogy a begyűjtött információk birtokában a legjobb választást hozhassák meg akkor is, ha a nappaliba szeretnének szalagfüggönyt, a tetőtéri ablakokra pliszéfüggönyt keresnek, vagy éppen alumínium redőnyt képzeltek el az ablakaikra. És ennek a tájékoztatásnak fontos része az otthonról is könnyedén, bármikor elérhető honlapunk.

Ősszel épp ezért megújítjuk a honlapunkat! Még kifejezőbb weboldalt tervezünk, amely megmutatja, hogy a Rollstar kínálatából egy házra, irodaépületre vagy vendéglátóhelyre is kerülhet kül- és beltéri árnyékoló – egyedi méretben, minőségi alapanyagokból, hosszú távra. Ráadásul a teljes folyamatot végigkövetjük, hiszen a felméréstől egészen a helyszíni szerelésig és finomhangolásig egy kézben tartjuk a munkálatokat, saját szakértő gárdával biztosítjuk a minőséget, méghozzá garanciával.

Honlapunk megújulása jó alkalmat teremt arra, hogy felfrissítsük a szlogenünket. Önnek van egy jó szlogenje? Olyan, ami kifejező, frappáns és igazán egyedi? Küldje el 2015. október 15-ig az info@rollstar.hu címre „Szlogenpályázat” tárggyal!

A győztest 50.000 Forint értékű Rollstar vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk!

error: Content is protected !!