Új év, új célok – tervezzen időben

Habár nemrégiben az jelentette a legnagyobb feladatot, hogy beszerezzük a karácsonyi ajándékokat, és hogy mindennel elkészüljünk a nagy családi ünnepre, de az ezt követő időszak tökéletes a tervezgetésre is. Sokféle álmunk, célunk, megvalósítandó elképzelésünk lehet, a Rollstarral az árnyékolástechnikát kipipálhatja.

Ha jobban belegondolunk a karácsonyi hetek is a tervezésről, logisztikáról szóltak. Kitaláltuk kinek milyen ajándékkal kedveskedjünk, és azt hol tudjuk beszerezni. Milyen és honnan legyen a fenyőfa? Milyen menüvel készüljünk? Családtagjaink, rokonaink mikor jöjjenek hozzánk vendégségbe? És még hosszan sorolhattuk az elintézendő feladatokat, amiket jó volt előre megtervezni.

Érdemes így tenni akkor is, ha idén szeretnénk a házat, a lakást modernizálni, komfortosabbá tenni árnyékolókkal. Van időnk átgondolni, hogy milyen kihívásnak kell megfelelnie a teraszra tervezett árnyékolónak. Túl szeles a terasz? Nem szeretné, hogy belássanak a szomszédok? Mobil vagy fix verzióban gondolkozik? Szereti követni a trendeket? Mindezeket tanácsos megfontolni, mert ennek megfelelően készítjük el egyedi méretben Önnek a divatos napvitorlát, a védőtetővel ellátott napellenzőt vagy akár egy nyolc méter átmérőjű, grandiózus napernyőt. Így zavartalanul hűsölhet az árnyékban már az első napsugarak megérkezésekor. És pontosan ez a lényeg: ha időben tervez, időben elkészül az árnyékoló. Így nem érkezhet váratlanul nyáron a kánikula, amikor a tikkasztó hőségben nagyon hiányoljuk, hogy még nincs árnyékoló az erkélyen, és nem tudjuk naphálóval vagy alumínium redőnnyel kinn tartani a hőséget. Ha már most gondol arra, hogy védekezzen a szúnyogok és rovarok ellen, akkor fix keretes vagy védőtokból kihúzható szúnyoghálót rendelhet a Rollstartól – így kizárt, hogy ezek a kellemetlen repülő apróságok bármikor megzavarják pihenését.
Ha elhatározza a család, hogy mindent megtesz az energiatakarékosság érdekében, akkor az alumínium redőnnyel is érdemes számolni, ami akár a harmadával is csökkentheti a fűtésszámlát, nyáron pedig fölöslegessé teheti a klímaberendezés használatát. Ön eltervezi, mi pedig a helyszíni felmérést követően legyártjuk és fölszereljük az energiabarát redőnyöket. De a tervezés ugyanúgy igaz akkor is, ha beltéri árnyékolókbangondolkozunk. Régóta megoldásra vár a tetőtéri ablakok ízléses és praktikus árnyékolása? Szeretné akár új lamellákkal felfrissíteni a szalagfüggönyét? Mondja el nekünk, hogy mire vágyik 2018-ban, és mi elkészítjük a megfelelő árnyékolót – méretpontosan és időben! Ez a Rollstar ajándéka. 

error: Content is protected !!