Tudja már, mit tesz 2016-ban?

Kívánj most és valósítsd meg jövőre – erre biztatjuk azokat, akik építkezés előtt állnak és azokat is, akik 2016-ban nagy felújítást terveznek. A komfortos, korszerű és takarékos otthonnak fontos része az árnyékolástechnika, ami jó tervezéssel töltheti be igazán a funkcióját, főleg, ha Ön nem éri be tucattermékekkel, hanem egyedi megoldásokra vágyik. A Rollstar segít a megvalósításban!

Szilveszter éjjelén, pezsgőspohárral a kézben vidáman búcsúztatjuk az óévet, és sokan kívánunk valamit! Egy családi házat, ahol végre minden rólunk szól, úgy ahogyan szeretnénk? Szép lakást, amely kényelmes és marasztaló? Egy kiskertet, amit öröm birtokba venni a legforróbb nyári napokon is? Nos, ha a Rollstar házat, lakást és kertet ajándékozni nem is tud, de tud mást! Egyedi, saját fejlesztésű árnyékolástechnikai termékeit, szakértelmét és több évtizednyi tapasztalatát kínálja ahhoz, hogy ami a tervekben szerepel, az valósággá váljon.

Persze van ebben jó adag racionalitás is. És miért ne lenne, hiszen életünk legnagyobb beruházását jelenti a családi fészek megteremtése. Tervezni, előregondolkodni és tájékozódni sokszorosan kifizetődő. De nézzük most, mi mindenre igaz ez, ha az árnyékolástechnikáról van szó! Szeretne különleges ablakokat? Kereket, háromszögletűt, netán trapéz alakút? Semmi gond, megoldható. Ezekre az ablakokra azonban csakis egyedi árnyékolók kerülhetnek! Egy szép pliszéfüggöny vagy színes reluxa máris otthonos és komfortos hangulatot teremt. A nappali egyik fala üvegből lesz, amin árad a napfény? Ez csodás, ugyanakkor a nyári forróságtól, a felmelegedéstől védeni is kell valamivel a csupa üveg felületeket. Legjobb, ha már kinn megállítjuk a napsugarakat, amihez ideális választás az alumínium redőny. Ezzel nem kettő, de több legyet is ütünk egy csapásra, hiszen nem csak a természetes klimatizálásban, de a téli energiamegtakarításban is segít az alumínium redőny, ráadásul védi is a nagy ablakokat az időjárás viszontagságaitól és az illetéktelenektől is. Télikertre vágyik? Ez az extra szoba valóban az otthona egyik kedvenc helyisége lehet – és nem csak a növényeinek. De ha nincs megfelelő árnyékoló a télikertben, könnyen „megfőnek” a virágok nyáron…

Jövőre is lesz nyár? Hogyne, és ha tervez, akkor már időben felkészülhet a kánikulára. Nem kell az utolsó percre hagyni a napellenző megrendelését, ahogyan a nyár kellemetlen vérszívói, a szúnyogok ellen is előre védheti az otthonát, ha egyedi szúnyoghálót rendel. Ráadásul redőnnyel egybeépített változat mellett is dönthet.

Ez csak néhány kérdés, amire fontos jó válaszokat adni ahhoz, hogy jó döntést hozhasson. De tudjuk, ahány ház, annyi szokás és kérdés, amire a Rollstar csapata személyre szabott válaszokat ad. Árnyékolástechnikai termékei egyedi, méretpontos gyártással, szakszerű beépítéssel szolgálják megrendelőink igényeit 2016-ban is!

error: Content is protected !!