Tervezzen a Rollstarral: termékkalauzzal könnyebb!

A napellenző használatát a nyári hónapokhoz szokás kötni, pedig praktikuma, kényelme messze túlmutat az év legmelegebb hónapjain. A napos, kellemes idővel megajándékozó indián nyár hosszú hetekre kinyújthatja a napellenző használatának idejét, és ha azt is figyelembe vesszük, hogy a napellenző nem egy szezonra szóló beruházás, akkor miért várnánk jövő nyárig azzal, hogy egyedi árnyékolónk legyen?! A tervezéshez különleges segítséget, egy 16 oldalas Rollstar termékkalauzt adunk!

A rapszodikus nyarat napos, kellemes őszi idő követheti az előrejelzések alapján, így az előttünk álló hetekben bőven lehet még dolga a napellenzőnek. Persze, aki a nyarat építkezéssel töltötte, és őszre tervezi a beköltözést, azoknak is célszerű a homlokzat, a terasz díszét jelentő napellenzőt beszerezni, de a felújítás koronája is lehet egy praktikus napellenző, ami a napos idők elmúltával védett tokban várja a tavasz első napsugarait.

Mivel harminc éve az egyedi igények szerint gyártjuk az árnyékolókat, tudjuk, hogy az egyes napellenzőtípusok között óriási különbségek lehetnek, mint ahogyan autók között is. Azt is tudjuk, hogy jó áron, jó terméket vásárolni és előállítani a legnagyobb öröm és feladat is egyben. Ahhoz, hogy a napellenző alatt hűsölhessünk, ha nem is hosszú, de fontos utat kell megtenni. Évtizedekre szóló, jó döntést hozni csak akkor lehet, ha kicsit körbejárjuk a témát: utánanézünk, milyen napellenző volna a legjobb választás. Az internet ma már jó segítség lehet, de az óriási információhalmazban könnyű elveszni, ráadásul féligazságokat is találni.

A Rollstar Kft. 16 oldalas termékkalauza a legnépszerűbb napellenzőket mutatja be, hogy jó döntést hozhassunk. Segít a megfelelő szerkezet kiválasztásában, összehasonlítja a csuklókarok, billentőszerkezet, felfogató konzol, homlokprofil fő méreteit, megadja a maximális szélességet, a karkinyúlásokat és az egyes modellek előnyeit, hiszen egy feladatra többféle megoldást is kínálunk.

error: Content is protected !!