Szalagfüggönyt a drukkernek

Sokféle különleges kívánságot teljesítettünk már, de amikor egy gyereknek okozhatunk örömöt, az mindent megér. Ezúttal egy igazán egyedi szalagfüggönyt készítettünk egy ifjú Vasas-drukker szobájába. Naná, hogy kék-piros színben!

Tágabb és szűkebb környezetünk, különösen az otthonunk hatással van az életvitelünkre, és nem elfelejteni: az érzelmeinkre is. Vannak helyzetek, amikor fordítva is igaz a tétel: érdeklődési körünk, érzelmeink és azok a dolgok, amiket fontosnak tartunk az életben, szintén befolyásolják környezetünk kialakítását. Hogy mire gondolunk? Egészen egyszerűen arra, hogy a berendezési tárgyak, egy szép kerámia vagy festmény és akár az árnyékolónk is mesélhet rólunk. A szalagfüggöny az egyik legkreatívabb beltéri árnyékoló. Fantáziánk szerint variálhatjuk a lamellák színeit, sőt fotót, logót, szóval bármilyen egyedi mintát nyomtathatunk a szalagfüggönyre. Mivel a lamellák egyszerűen lecserélhetők, nem jelenthet gondot a nappali aktuális hangulatához igazítani vagy épp az évszakoknak megfelelően felfrissíteni a szalagfüggönyt. Ajándék minden változtatás, amitől jókedvünk lesz!

Ajándékba készült az a szalagfüggöny is, amit jellegzetes kék-piros lamellacsíkokkal gyártottunk, és egy kisfiú születésnapi meglepetése volt. Az ifjú Vasas-drukker duplán nyert: egy praktikus árnyékolóval gazdagodott a szobája, miközben bármikor rápillant a szalagfüggönyre, eszébe jut róla kedvenc futballcsapata.

error: Content is protected !!