A SIESTA tokozott vezetősínes napellenző az extra nagy területek árnyékolásának specialistája: télikertek, tetővilágítók, pergolák, teraszok, kávézók és éttermek biztonságos és esztétikus árnyékolója. Különleges műszaki konstrukcióval, előszerelt elemekkel gyártjuk, így igazán egyszerű és gyors a helyszíni felszerelése.

További képeink

A SIESTA tokozott vezetősínes napellenző télikertek, pergolák, teraszok, közterületek praktikus és esztétikus árnyékolója, amelyben a vezetősínek felső végére rögzített védőtok és a mozgó homlokprofil becsukott állapotában (2) a ponyvát teljesen bezárja. A napellenző 0° és 90° között bármilyen helyzetben felszerelhető, de 15° dőlésszög alatt a homlokprofil mögött ringlizett lyukakkal biztosítjuk a csapadék eltávozását. A100x50 mm zártkamrás extrudált alumínium vezetősínekbe rejtett, kinyúlástól függő erősségű munkahengerek a nemesacél sodronykötelek és a gördülő kocsik segítségével minden helyzetben feszesen tartják a homlokprofilba fűzött ponyvát. A kétrészes, talpas védőtok 180×150 mm sajtolt „G” alakú alumíniumprofil, elől 65 mm magas merevítőbordával, a homlokprofil (1) pedig 100×135 mm kettősfalu extrudált „D” alakú alumíniumprofil. A 85 mm átmérőjű hornyos acélcső ponyvahenger egyik végét műanyag dugóval, a másik végét csőmotorral építjük be az acél véglapokba, amelyet műanyag fedél takar. A vezetősíneket a védőtok szélétől 120 és 1000 mm tartományban rögzíthetjük 65 mm magas tetőkonzolokkal (3), homlokzati és csuklós konzolokkal (4), illetve 90×50 mm ívelt 2 vagy 4 oszlopos talpas alumínium tartószerkezettel (5, 6). A napellenző csak 230V/50Hz csőmotorral működtethető, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel is vezérelhető. A csőmotor húzza be vagy engedi ki a vezetősínekbe épített feszítőszerkezet erejével folyamatosan és egyenletesen feszített, két szélén 100 mm széles csíkkal erősített árnyékoló ponyvát, amelyet vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrunk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet fehér kivitelben alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyag bevonattal.


Max. szélesség x kinyúlás: 5 x 6 m vagy 6 x 4 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!