A lenyugvó nap sugarait és a kíváncsi tekinteteket a CLASSIC PLUS csuklókaros napellenzővel zárhatjuk ki. Két külön-külön mozgatható árnyékoló textíliát építünk egy szerkezetbe. A szokásos 20 centiméteres drapéria helyett akár 130 centiméteres elővászon ereszthető le az egyedi homlokprofil ponyvahengeréről kézi hajtókarral.

További képeink

A PLUS leereszthető drapériával felszerelt csuklókaros napellenző nemcsak felülről, hanem elölről is védi a lakások, családi házak és vendéglők teraszát. A közepes vagy nehéz csuklókarok végére erősített különleges homlokprofilból a ponyva részben vagy teljesen leeresztve a felkelő és a lenyugvó nap sugarainak árnyékolására, továbbá a rovarok, por, zaj és a kíváncsi tekintetek kizárására is alkalmas. A 72×80 mm méretű extrudált alumínium védőtokban található a 48 mm átmérőjű hornyos acélcső, amelyet végütközős csigahajtómű forgat kézi hajtókar segítségével. A zárófedelek (2) a ponyvahenger csapágyazását, illetve a hajtómű rögzítését biztosítják. A maximum 130 cm magas árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre, amelyre alulról 20 cm-re nehezékprofil (3) van bevarrva. A homlokzatra rögzített napellenzőre felszerelhető védőtető (1), amely védi a betekert ponyvát és a feltekert drapériát is. A fémszerkezet fehér kivitelben készül alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyag bevonattal.


Maximális szélesség: 5 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!