Nagyméretű, illetve rendkívül szeles teraszok napsütés és eső elleni védelmét biztosítja a PERGOLA típusú napellenzőnk. Épp ezért kedvelt árnyékolója kávézóknak, cukrászdáknak, éttermeknek, szállodáknak is. Emellett családi házak napfényben fürdő, de szeles teraszaira is előszeretettel ajánljuk.

További képeink

A PERGOLA fix vázszerkezetű napellenző nagyméretű teraszok napsütés és eső elleni védelmét biztosítja az épület homlokzatára erősítve, de kétoldalas önálló egységként is telepíthető acélszerkezettel sátor elrendezésben, sőt oldalponyvával is lezárható, téliesíthető. A napellenző 5° és 30° között bármilyen dőlésszöggel felszerelhető homlokzatra vagy mennyezetre is az acél felfogókonzolokkal (1, 3), amelyek egyúttal a szélső vezetősíneket is rögzítik. A szélesebb szerkezetbe maximum 5 méterenként beépített közbenső lefutókat görgős bölcsők tartják. A vezetősínek, az oszlopok és a homlokprofil 120×60 mm extrudált alumínium külső hornyokkal, felül a görgős kocsik vezetéséhez, oldalt a 63 mm átmérőjű, két végén műanyag csapágyakon forgó ponyvatartó acélhengerek felfogásához. A felső vezetősín és a függőleges oszlopok közé beépített, egyenletes átmenetet biztosító görgős ívek (2, 4) és a betonra rögzítendő talpak (5) precíziós alumíniumöntvények. A 78 mm átmérőjű hornyos acélcső ponyvahenger (3) egyik végét műanyag dugóval, a másik végét hajtóművel építjük be az acél felfogókonzolokba. A napellenző ponyváját kitekeréskor a homlokprofillal folyamatosan húzni kell, majd az alsó véghelyzetben acélcsappal (2) ütköztetve vissza kell feszíteni, hogy az alátámasztó görgők között se keletkezzen belógás, ne gyűjtse össze a csapadékot a ponyva. A PERGOLA napellenzőcsalád legegyszerűbb A1 típusa kézi hajtókarral (1), illetve a ponyvahengerbe épített 230V/50Hz csőmotorral működtethető, amely kapcsolóval vagy távirányítóval vezérelhető. A két szélső lefutót is takaró ponyvát (4) esőálló, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete fehér kivitelben készül alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyag bevonattal.


Max. szélesség x kinyúlás: 15 x 6 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!