Napvitorlát télvíz idején?

Tervezni, tervezni és tervezni. Nagyon hálásak leszünk magunknak tavasszal és nyáron, amikor nem lesz más dolgunk, mint kitekerni a napvitorlát vagy a napellenzőt, kinyitni a napernyőt, mert már van! Télvíz idején is megrendelheti a Rollstar árnyékolóját, így tett egy óvodai üzemeltető is, megmutatjuk a végeredményt.

Ha az igényeinkre szabott, egyedi méretű termékeket választunk – ellentétben az áruházi polcról leemelhető tucatáruval – akkor tudnunk kell, hogy ezek előállítása időt igényel: az első gondolattól, a helyszíni szemlén át a gyártásig és a telepítésig ez egy kreatív folyamat. Egy óvodai üzemeltető ezt felismerve a téli hónapokat használta ki arra, hogy átgondolja, milyen árnyékolót válasszon az udvaron lévő homokozó fölé, ahol tavasztól nyárig óriási a sürgés-forgás: a gyerekek önfeledten játszanak, akkor is, ha hétágra süt a nap.

Szóval a Rollstar megkapta a felkérést: egy egyedi napvitorlát gyártottunk, méghozzá akkorát, hogy az egész csoport elférjen alatta. A gyerekek persze büszkén feszítettek a napvitorla alatt a télikabátban is, és biztosra vehető, hogy már alig várják a jó időt. Ez pedig jönni fog, ez nem vitás, viszont meglepetés már nem éri az óvoda üzemeltetőjét, hogy több hetet szükséges várni az egyedi méretű árnyékoló legyártására.
Miután kihelyeztük és megfelelő szögbe állítottuk a napvitorla tartóoszlopait, majd kifeszítettük a textíliát, és megállapítottuk, hogy minden rendben, le is szedtük a könnyű textilt, amit az első napsugarak megérkezéséig a raktárban tárolhatnak az óvodában. A feszítőelemeket nem kell szétszedni, elegendő meglazítani, így szinte gyerekjáték a napvitorla téliesítése, illetve tavasszal a felszerelése. De nem csupán ez az egyszerű kezelhetőség a napvitorla előnye. Nem túlzás azt állítani, hogy ez a legsokoldalúbb kültéri árnyékoló, ami a fix változaton kívül a nap beesési szögének megfelelően állítható, vagy saját fejlesztésű, kitekerhető változatban is rendelhető.
Keresi még a megfelelő árnyékolót a teraszra? Átsüt a nap a fapergolán, és ez nyáron nagyon zavaró? Nem tudja, hogy mi kerüljön az autója fölé nyáron? Mi tudjuk: a napvitorla, amit már most megrendelhet a Rollstarnál!

error: Content is protected !!