Napvitorlát minden homokozó fölé!

A napvitorla óriási karriert futott be a megjelenése óta. Azon túl, hogy rendkívül mutatós, igazán praktikus is, stabil felépítése, speciális ponyvatextíliája nem csupán magánházak, lakások erkélyein állja meg a helyét, hanem az udvaron, a homokozó fölött is, legyen szó családi játszótérről vagy óvodáról.

Mondhatjuk, hogy a kültéri napárnyékoló társaihoz képest a napvitorla még kezdő a szakmában, na de milyen kezdő! Amikor néhány évvel ezelőtt megjelent az árnyékolástechnika piacán, először a különös megjelenésével hívta fel magára a figyelmet, aztán egy sor meglepetést okozott. Olyan árnyékolástechnikai feladatokban is jeleskedett, amit mással nemigen lehetett volna megoldani. Készítettünk már igen szűk helyre „garázst” napvitorlából, és lejtős terepen is bevetettük már. Nagy fantáziát láttunk mi is a napvitorlában, gyártóként rögtön elkezdtünk azon gondolkodni, hogyan is fejleszthetnénk tovább. Így jött létre a fix és állítható változaton kívül az állítható és feltekerhető Idea-Comfort napvitorlánk.

Nagy örömünkre az árnyékra vágyók körében is mind népszerűbb lett a napvitorla, és már nem csupán magánházak teraszának, családi erkélyek látványos árnyékolására kérik, hanem a kertben, az udvaron is kreatívan használják. Újabban óvodaudvarok praktikus díszeként is üdvözölhetjük a méretre gyártott napvitorláinkat, amelyek homokozók és napsütötte játszóhelyek árnyékolását szolgálják. Így a kicsik biztonságban játszhatnak az UV-teszteknek alávetett, bevizsgált napvitorlák alatt, az óvónénik pedig könnyedén kezelhetik az állítható típusú napvitorlákat a nap járásának megfelelően. A hirtelen kerekedő tavaszi zápor, a nyári eső sem jelent gondot a napvitorlának, a felnőtteknek csupán a gyerekeket kell beterelni gyorsan az udvarról, hiszen a napvitorla textíliája átengedi magán a vizet, így nem tehet benne kárt az esőzés. A szezon elmúltával könnyedén szétszedhető és tárolható a napvitorla, ami szintén praktikussá teszi.

Persze az óvodák homokozóin kívül az otthoni játszótér árnyékolására is bevethető a napvitorla, ahogyan a kültéri pihenőhely, a medence melletti hűsölőrész dekoratív árnyékát is megteremthetjük vele.

error: Content is protected !!