Napvitorla, ami kitekerhető és automatizálható

A napvitorlák a legjobb alkalmazkodók, ha kültéri árnyékolásról beszélünk, ami rövid időn belül népszerűvé tette őket. Minden a mára jól ismert háromszög alakú, fix és állítható napvitorlákkal kezdődött, aztán annyi fantáziát láttunk ebben az árnyékolóban, hogy kifejlesztettük a kitekerhető változatait is. Így a napellenzőből és a napvitorlából is a legjobb tulajdonságokat kapták meg, ahogyan a Rollstar Comfort-Plus modellünk, ami még ennél is többet tud.

Egy kellemes méretű terasz a ház védelmében, amelyhez ápolt kiskert kapcsolódik – ez minden kertbarát álma. És az is, hogy komfortos legyen, amihez a megfelelő árnyékolót is meg kell találni. Ha nagyobb, 20-25 négyzetméternyi pl. rendkívül szeles terület árnyékolásáról kell gondoskodni, akkor arra a Comfort-Plus napvitorlánk a tökéletes megoldás.

Ez a speciális napvitorla egyszerűen kitekerhető – akár egy napellenző –, ugyanakkor a négyszögletű textíliát a faltól távol tartókonzolokkal feszítjük ki. Ez igaz a Comfort napvitorlánkra is, a Comfort-Plus esetében azonban a működtetést szerettük volna még kényelmesebbé tenni. Ezért nem csak kézi hajtókarral tekerhető ki a Comfort-Plus napvitorla, hanem csőmotor segítségével is. Ez azért is előnyös, mert ezt a nagyobb méretű napvitorlát így biztonságosan és könnyedén kezelhetjük, csak a távirányítót vagy a kapcsolót kell megnyomni ehhez. Működésének lényeges elemei azok a kötéldobok, amelyeket a textíliát tartó acélhenger végeihez rögzítünk. Ezekre tekeredik fel, illetve le a kötélzet, ami a napvitorlát mozgatja és kifeszíti. Az időjárás okozta kisebb méretváltozások korrigálásában a feszítőrugók segítenek. Ezek a rugók a napvitorla működtetése során folyamatosan figyelik a textília feszességét, és kompenzálják azt a hibátlan működés érdekében.

Így Önnek nincs más dolga, mint élvezni mindazt, amit a saját, egyedi gyártású Comfort-Plus napvitorlája nyújthat.

error: Content is protected !!