Megújult a honlapunk!

Örömmel adunk hírt róla, hogy megújult a Rollstar honlapja! Praktikus napvitorlára vágyik, alumínium redőnnyel szereltetné fel az ablakait, netán a megfelelő napellenzőt keresi? Kattintson a www.rollstar.hu oldalára, és böngésszen kedvére – non-stop megteheti.

Amikor elkezdtük honlapunk megújítását, egy könnyen áttekinthető, elegáns megjelenésű weboldal létrehozását tűztük ki célul. Egy olyan honlapon dolgoztunk, amely kifejezi az árnyékolástechnika iránti elköteleződésünket, szakmai felkészültségünket, és amit bizalmába fogad az, aki árnyékolni szeretne. Azt is fontosnak tartjuk, hogy a termékeket logikus kategóriákba rendezve olyan információkat nyújtsunk, amelyek alapján megalapozott döntést lehet hozni, illetve egy egyszerű formula kitöltésével bármikor lehet kérdezni a Rollstar szakembereitől. Közel négyszáz képből álló referenciánkat rendeztük össze megújult honlapunkon, amelyek Önt is inspirálhatják saját egyedi árnyékolójának megtervezésében. A külső és belső árnyékolók automatizálása szintén olyan szolgáltatásunk, amiről szerettünk volna írni, mert úgy tartjuk, hogy az árnyékolástechnikában is rengeteg előnyt tartogat a technológia. Nézzen videókat, olvasson a Rollstar News hírei között érdekességeket a termékeinkről.
Csatlakozzon Ön is ahhoz a több mint 200 000 főt számláló ügyfélkörünkhöz, akik mind a Rollstar árnyékolóit választották, és választják ebben a pillanatban is – akár online.

error: Content is protected !!