A LOGGIA-Függőleges napellenző üvegfalak, ablakok, loggiák, erkélyek, kirakatok, sőt a kerti pihenőhely egyszerű és nagyszerű árnyékolója. A széles mérettartomány és a bőséges textilválaszték még vonzóbbá teszi!

További képeink

Akár 80 %-kal csökkenhet egy meleg levegőjű helyiség lehűtéséhez használt energia napellenző alkalmazása révén. A LOGGIA-függőleges napellenző üvegfalak, ablakok, loggiák, erkélyek, kirakatok praktikus és egyszerű árnyékolója, amelyet széles mérettartományban és textilválasztékkal kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint. Egy helyiség hőmérséklete optimálisan kiválasztott napellenzővel, kíváló fénytechnikai értékek mellett a legforróbb nyárban is 28 Celsius fok alatt maradhat. A napellenző nyitásakor a nehezékcső minden helyzetben folyamatosan feszíti a leengedett árnyékoló textilt, míg becsukáskor a felső kötélfeszítőnek ütközik (2). A 20 mm átmérőjű extrudált alumínium nehezékcső (3) mindkét végébe szemes műanyag dugókat rögzítünk. Ezek vezetik az alul és felül kifeszített, 4 mm átmérőjű műanyagbevonatú acél sodronykötelek mentén a zsákszerűen visszahajtott árnyékolót. A ponyvahenger 63 mm átmérőjű hornyos acélcső. A hengertartók 130x40x90 mm alumíniumöntvények, amelyek homlokzatra szerelve (5) a belső oldalára csavarozott menetes szorítóegységgel, alul pedig konzolokba erősített rugóval feszíti a sodronykötelet. Mennyezeti szerelésnél (6) a hengertartók oldalába csavart szorítóegység és az aljzatra erősített rugós feszítőegység között mozoghat a nehezékcső. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel is vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó 120 cm széles akrilszövetből, vagy 177 cm, illetve 250 cm szélességű lyukacsos poliészterszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete fehér kivitelben készül alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyag bevonattal.

Max. magasság: 3 m

Max. szélesség: 4 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!