A LOGGIA-ALFA és a LOGGIA-ALFA/Z kitámasztókaros napellenzők a lakótelepi lakások, családi házak kisebb erkélyének, balkonjának az árnyékolója. Véd a napsugaraktól, a széltől, a szemerkélő esőtől és a kíváncsi tekintetektől.

További képeink

Akár 80%-kal csökkenhet egy meleg levegőjű helyiség lehűtéséhez használt energia napellenző alkalmazása révén. A LOGGIA-ALFA és a LOGGIA-ALFA/Z kitámasztókaros napellenzők lakótelepi lakások, családi házak erkélyének egyszerű és kedvező szélterhelhetőségű árnyékolója. Egy helyiség hőmérséklete optimálisan kiválasztott napellenzővel, kiváló fénytechnikai értékek mellett a legforróbb nyárban is 28 Celsius fok alatt maradhat. A ponyva dőlésszögét az erkély korlátjára felerősített öntött és extrudált alumínium alkatrészekből gyártott kitámasztókarok (3) pozíciója határozza meg, amelyek beállíthatók vízszintesen, vagy felfelé 30° és 60°-os dőlésszöggel, vagy lefelé 30° és 60°-ban döntve. Függőlegesen is lezárható az erkély, ha a felfogóöntvények kampóiba akasztjuk a ponyvát. A ponyvahenger 63 mm átmérőjű hornyos acélcső, az ívelt homlokprofil (2) pedig 35×50 mm extrudált alumínium. A LOGGIA-ALFA napellenző hengertartója (4) a mennyezet vagy a homlokzat szélére szerelt 130x40x90 mm alumíniumöntvény. A LOGGIA-ALFA/Z napellenző a 40×40 mm acél zártszelvény főtartóval, két végén az extrudált hengertartókkal és a 100x135x120 mm univerzális felfogókonzolokkal (5) az erkély szélénél beljebb rögzíthető. A napellenző csak kézi hajtókarral működtethető az árnyékoló ponyva leeresztésével, majd a kitámasztókarok kampós végébe akasztva a homlokprofil alsó nútjában lévő acéllemezeket, visszafeszítendő. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó akrilszövetből, 120 cm széles táblákból varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete fehér kivitelben készül alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyagbevonattal.

Kinyúlás: 0,5 m

Max. szélesség: 4,5 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!