Húsz év múlva, ugyanitt

Történetünk húsz évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy megrendelő megvásárolta az első Rollstar csuklókaros napellenzőjét. Hogy miért érdekes ez? Mert ez a vásárlónk két évtized múltán újra a Rollstart kereste fel, hogy megrendelje az új napellenzőjét. De mi történt az eltelt időszakban?

Minden sztori nagy öröm a számunkra, ami visszajelzést ad arról, hogy mi lett a sorsa az egyedi árnyékolóinknak. Fontos visszaigazolás ez a gyártás és fejlesztés tekintetében, ugyanakkor a vásárlóinknak azt üzeni: a Rollstar nem csak egy nyárra szóló vállalkozás, amit jövőre már kár is keresni, garanciális és minőségi kérdésekről nem is beszélve. Talán Önnek is ismerős, mekkora bosszúságot, sőt, anyagi kárt okozhat egy megbízhatatlan cég?! A Rollstar 27 éve dolgozik azon, hogy egyedi, minőségi és valóban évtizedekre szóló választás, jó befektetés legyen az árnyékolástechnika – akkor is, ha panelerkélyről, egy családi ház teraszáról vagy épp egy exkluzív étterem kültéri helyiségéről van szó.

Most ugorjunk vissza 20 évet az időben! Egy műszaki tanácsadó kollégánk – a Rollstartól megszokott munkamenet szerint – a helyszíni felmérést követően felvette a megrendelést egy csuklókaros napellenző legyártására. Egyébként máig ez az egyik legnépszerűbb kültéri árnyékolótípus, nem véletlenül fordítunk sok-sok figyelmet és energiát arra, hogy folyamatosan fejlesszük és bővítsük a napellenzőink körét. Legutóbbi fejlesztésünk a ZENIT napellenző, ami nem csupán a nagyfokú szilárdságával tűnik ki a versenytársak közül, de sikerült vonzó árral párosítani, amit szintén fontosnak tartunk, amellett, hogy a minőségből nem engedünk.

De térjünk vissza a történetünkhöz: néhány héttel ezelőtt csörgött a tanácsadó kollégánk telefonja, és a húsz évvel ezelőtti vásárló volt a vonal másik oldalán. Természetes volt a számára, hogy az évtizedekkel ezelőtt begyűjtött névjegyet és számlát elővegye, és újra a Rollstar munkatársát hívja fel, mert a húsz éve megvásárolt csuklókaros napellenzőjema is kifogástalanul működik – mindössze a ponyvája koszolódott be az évek során. Meglepő-e vagy sem, hogy ennyi idő után is él a telefonszám, sőt ugyanaz az ember szól bele, hogy fogadja a megrendelést? Ennek eldöntését Önre bízzuk, annyi biztos, mi büszkék vagyunk arra, hogy a kollégánk húsz éve a Rollstar kötelékében dolgozik, és ha az ősz hajszálai szaporodtak is, munkatapasztalat terén is gyarapodott a tudása.

Így történet tehát, hogy a húsz évvel ezelőtti megrendelőnk újra a megrendelőnk lett miután a házuk felújítása során egy kellemes kültéri konyhát is kialakítottak az udvaron, ami árnyékolást igényelt. Történetünk valódi, Ön is próbálja ki…

error: Content is protected !!