Óriási teraszok árnyékolására alkalmas a GIGANT csuklókaros napellenző. A rendkívül erős öntvények, a belső bordákkal merevített extrudált alumíniumprofilok és a könnyű csuklóval egybeépített előfeszített rejtett rugók biztosítják a vitorlaméretű ponyvák feszítését.

További képeink

A GIGANT csuklókaros napellenző hatalmas teraszok tűző napsütés és csepegő víz ellen védő árnyékolója, amelyet széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint. A napellenző dőlésszöge 0°-45° között állítható az öntött alumínium billentőszerkezettel (4), amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és extrudált profilokból gyártott nehéz csuklókarok (3) a rejtett acélrugó és sodronykötél segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A főtartó nélkül közvetlenül a homlokzatra vagy tartószerkezetre szerelt hengertartó (5) 130x40x90 mm alumíniumöntvény, a ponyvahenger 85 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil (2) pedig 55×75 mm ívelt extrudált alumíniumprofil. A homlokzatra rögzített napellenzőre felszerelhető védőtető (1), amely védi a betekert ponyvát. A napellenző 230V/50Hz csőmotorral működtethető, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete fehér kivitelben készül alapáron, illetve többletköltséggel színes műanyag bevonattal.

Kinyúlás: 4,5 – 5 m

Max. szélesség: 15 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!