Fesztiválszezon a Rollstarral

A nyár beköszöntét biztosan jelzik a szabadtéri zenei fesztiválok. A sort a soproni VOLT Fesztivál nyitotta és a Sziget zárja, a Rollstar pedig, köszönhetően Tibi atyának és a magyar borkultúrát népszerűsítő vállalkozásának, végigfesztiválozza a nyarat. Hogyan? Úgy, hogy a Rollstar gyártotta az egyedi napellenzőket a mobil fröccskocsmához.

Hogy mi a nyári szabadtéri fesztiválok népszerűségének titka? Miért vonz embertömegeket egy balatoni hosszú hétvége vagy éppen a világ élvonalában emlegetett Sziget Fesztivál, arra sokféle válasz létezik. Arra azonban aligha gondoltunk a Rollstarnál, hogy mi is részesei lehetünk a nagy nyári fesztiválszezonnak, pedig ha jobban belegondolunk, kézenfekvő dolog árnyékolásról gondoskodni ott, ahol minden a szabad ég alatt zajlik.

Tibi atya, aki aranyköpéseivel és bölcsességeivel néhány éve szinte felrobbantotta a hazai Facebook-világot – és mára az ország egyik legtöbbet lájkolt oldala több mint egy millió követővel –, minden nagyobb fesztiválon megjelenik idén a mobil kocsmájával, hogy népszerűsítse a minőségi hazai borkultúrát és a fröccsöt. A Humbák Művek konténerei tehát fesztiválról fesztiválra járnak, a pultjára támaszkodva, kellemes árnyékban jólesik legurítani egy hűsítő italt. Az árnyékolásról Rollstar napellenzők gondoskodnak, méghozzá feliratozva, ami behúzva és kitekerve is jól látszik, így már messziről hívogató reklámfelületként tekinthetünk a ponyvatextíliára. Az egyenként 6×2,5 méteres napellenzők tökéletesen árnyékolják a konténerek előtti területet is, így nem kell a tűző napon sorban állni, és persze a pult mögött dolgozók is megtapasztalhatják, hogy a kitűnő hőtechnikai értékekkel bíró Rollstar ponyvák miatt nem szökik az egekbe a hőmérő higanyszála a zártabb konténerben sem. A szerkezeti felépítésnek és a jó minőségű textíliának természetesen itt is van jelentősége, hiszen biztonságos és stabil működést kell nyújtania a napellenzőnek – ebben segítenek az extrudált alumínium alkatrészek, amelyek teherbíróak, nem rozsdásodnak, nem gyengülnek évtizedek múltával sem.

Mivel a napellenző a kültéri árnyékolás egyik legnépszerűbb műfaja – legyen szó nyári fesztiválokról vagy a teraszunkról –, ezért a Rollstar meg akarta mutatni, milyen sokféle lehetőség rejlik a napellenzőben. Így összeállítottunk egy online napellenző-katalógust, ahol összefoglaltuk a napellenző-típusainkat, hogy Ön is rátaláljon az igazira, ahogyan Tibi atya is! 

error: Content is protected !!