Fejlesszen Ön is!

A turizmusban, vendéglátásban nincs pihenő, a folyamatos fejlesztés és fejlődés a siker kulcsa. Ha figyelmes, igazán kedvező hitelprogramot is elcsíphet céljai megvalósításához, hogy még szebbé, még vonzóbbá tegye vállalkozását. Ebben segít a Rollstar is!

Az idei nyár egyik legnépszerűbb vállalkozássegítő programja, a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program biztosan nem ismeretlen azon vállalkozók körében, akik vendéglátással, turizmussal foglalkoznak. Ugyan nyár közepén lezárult a program hitelkérelmi határideje, de a hitelből megvalósítható beruházások még javában zajlanak, hiszen az év utolsó napjáig még van idő igazolni az elvégzett fejlesztéseket. A hitelösszegből – amelynek alsó határa 10 millió forint 10 százalék önerővel – sok fontos fejlesztés elvégezhető, amelyeknek köszönhetően javul a vendéglátóhely színvonala, még vonzóbb célponttá válik. Ha számolgatunk egy picit, könnyű belátni, hogy mondjuk egy 10-15 millió forint kedvező kamatozású hitel maximum 15 éves futamidővel tervezve az üzleti terv fontos szereplőjévé válhat. Mert a segítségével szintet léphet a vállalkozás, növelhetjük a színvonalat.

Az árnyékolás pontosan egy olyan hosszútávra szóló, értéknövelő befektetés, amire érdemes pénzt fordítani. Árnyékolni szeretné a vendéglátóhely teraszát napellenzővel? Még kellemesebb volna a kerthelyiség, ha napvitorlák alatt hűsölhetnének a vendégek? A régi függönyeit korszerű beltéri árnyékolóra: szalagfüggönyre vagy pliszéfüggönyre cserélné? Megvédené vendégeit a szúnyogcsípéstől? Villanyszámláját csökkentené redőny, zsaluzia vagy napháló alkalmazása révén? Még megteheti, a Rollstar felkészült szakemberekkel és saját gyártással garantálja a határidőre végzett, kifogástalan munkát. A Coca-Cola, a Dreher, a Westend, szállodák közül a Hilton, Acquaworld már minket választott, nézze meg referenciáinkat, az árnyékolástechnika minden szegmensét lefedő termékpalettánkat, és válassza a Rollstart vendéglátó-, vendégváró helyének fejlesztéséhez!

error: Content is protected !!