Napellenzőink közül a Classic termékcsalád elegáns, időtlen trend képviselője és az egyik legkedveltebb típus, amit előszeretettel választanak azok, akik az időtálló, klasszikus megjelenést keresik akkor is, amikor kültéri árnyékolásról van szó.

További képeink

A Classic csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának és családi házak, vendéglők teraszának 1988 óta egyik legismertebb árnyékolója, amelyet folyamatos fejlesztéssel ma is a legmagasabb műszaki színvonalon, széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint. A napellenző dőlésszöge 0°-45° között állítható az alumínium billentőszerkezettel (4), amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és extrudált profilokból gyártott közepes csuklókarok (3) a rejtett acélrugó és sodronykötél segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A főtartó 40×40 mm acél zártszelvény, a ponyvahenger 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil (2) pedig 45×55 mm extrudált alumíniumprofil. A 65x225x105 mm méretű univerzális felfogókonzol (5) homlokzati és mennyezeti rögzítésre is alkalmas. A homlokzatra rögzített napellenzőre felszerelhető védőtető (1), amely védi a betekert ponyvát. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acélprofilokkal alapáron, illetve többletköltséggel fehér vagy színes műanyag bevonattal.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5 – 4 m

Max. szélesség: 9 m

Viharkár következtében bekövetkező sérülések nem tekinthetők garanciális hibának!

Amennyiben kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a +36 20 489 8600 telefonszámon vagy kérjük írjon nekünk, ajánlatkérését várjuk!

error: Content is protected !!