Automatizálom, tehát vagyok!

Ami még néhány éve leginkább a filmvászonról köszöntött ránk, ma a miénk lehet: mutogatással irányíthatjuk az okos televíziót, mobiltelefonról kapcsolhatjuk be a fűtést, és gombnyomásra hozhatjuk működésbe a redőnyeinket, egyéb árnyékolóinkat. Utóbbi a leghatékonyabb eszközünk az energiamegtakarításra! A Rollstar elkötelezett a technológiai fejlődés mellett: tíz éve a világszínvonalú elero márka hazai képviselője, ugyanakkor KY-automatikáival az árérzékeny vásárlóknak is tökéletes alternatívát kínál.

Az energiaárak emelkedése, a gázellátás körüli galibák, a környezetbarát, „zöld” gondolkodás az elmúlt évtized kulcsfogalmai. Az építőipartól a bútorgyártásig, minden felelős cég fejlesztéseinek középpontjában az áll, hogyan lehetne (még) energiatakarékosabb, (még) hatékonyabb, (még) komfortosabb a végtermék, (még) kisebb ökológiai lábnyomot hagyni a gyártás és a használat során is.

Az árnyékolástechnikában az automatizálás, az árnyékoló szerkezeteken megjelenő csőmotorok és vezérlések állnak az energiamegtakarítás szolgálatában. A kültéri árnyékolók vezéregyéniségét, az alumínium redőnyt kell itt kiemelnünk, ami automatizálva a legfontosabb célunk felé mutat: intelligens, előre programozható vezérléssel begyűjti a nappal érkező napsugarakat, majd amint a beállított küszöbértéket érzékeli, leengedi a redőnyeinket, és őrzi a meleget. Ezzel pedig 30-40 százalék energiát takarít meg! Nem kell többé rettegni a fűtésszámlától! Nyáron éppen ellenkezőleg működik az automatizált redőny: a napsugarak útjába áll, nem engedi túlmelegedni az otthonunkat.

Ha redőnyvásárlás előtt állunk, számoljunk! Kiderül, hogy szó sincs fölösleges, drága beruházásról, épp ellenkezőleg: a csőmotorokkal és vezérléssel ellátott redőny rövid időn belül megtérülő, okos befektetés!

A Rollstar két árkategóriában kínál automatikákat, így valóban mindenki számára elérhetővé teszi a technológiát, mindenki otthonába elviszi a legmodernebb árnyékolástechnikát! A német elero motorok és vezérlések a világ mind a négy sarkában jól csengő márkatermékek. Az elero éppen idén ünnepelte ötvenedik évfordulóját. Ötven éve annak, hogy két mesterember azon kezdett el gondkodni, hogy válthatnák ki a redőnygurtnit, mára a fejlesztéseik megkerülhetetlen tényezővé váltak a piacon. Itthon tíz éve ismerhetjük az elero termékeket, ekkor vágtunk bele az elero automatikák hazai forgalmazásába, mert hittünk benne! És hiszünk abban is, hogy az automatizálás előbb-utóbb a redőnyök – és egyéb árnyékolók – elválaszthatatlan része lesz, de szükség van egy szélesebb körben is megfizethető alternatívára. A KY-automatikákkal teljesítettük ezt az igényt is, jó ár-érték arányát, tudását felismerve rövid időn belül sikeressé vált. Mindkét árkategóriában, az elero és a KY kínálatában is megtaláljuk a megfelelő csőmotorokat, a szél- és fényérzékelő vezérléseket, a kézi, illetve fali távirányítókat, hogy igényeinknek és pénztárcánknak megfelelően alakíthassuk ki automatizált árnyékoló rendszerünket.

Tájékozódjon az elero és a KY-motorok honlapján! Ha kérdése van, segítünk!

error: Content is protected !!