Árnyékolót vásárolna? Nézze meg előbb a videóinkat!

A digitális világban, a mozgógépek korszakában úgy éreztük, hogy egy jó videó tulajdonképpen magáért beszél, és a legfontosabb dolgokat elárulhatja egy-egy árnyékolóról. Most egy csokorba, egy menüpontba gyűjtöttük honlapunkon ezeket a rendhagyó mozgóképes termékismertetőket. Árnyékolót keres? Nézze meg a videókat, és döntsön!

Nincs is annál kényelmesebb, mint amikor otthon a képernyő előtt, nyugodtan végig lehet böngészni, hogyan is működnek az árnyékolók, egyszerű-e mozgatni, a napvitorla ponyváját állítani, egyáltalán végiggondolni, vajon melyik is lenne a legalkalmasabb a kertünk vagy az erkély árnyékolására. A Rollstar árnyékolók közül már most külön menüpontban megtalálja néhány napvitorlánk bemutatóját és a saját fejlesztésű napernyőinkről is mutatunk videót, de érdemes később is visszanézni a honlapunkra, mert folyamatosan bővítjük a videós termékismertetőink körét!

Mit láthat most, ha megnézi a Rollstar videókat?

Napvitorla:

FIX: ez a legegyszerűbb napvitorlatípus, amikor is fixen rögzítjük a kívánt pontokhoz a megfelelő szögben.

Idea Party: ez már állítható, így követhetjük vele a Nap járását. A videóból kiderül, milyen könnyedén kezelhetjük a csúszkák és hevederes feszítők segítségével.

Idea Comfort: ez az állítható és feltekerhető napvitorlánk, amelyet a falra szerelünk, és úgy tekerhetünk fel, mint egy hagyományos napellenzőt, viszont kitekerve a kívánt magasságba állíthatjuk be a ponyvát a tartóoszlopokon.

Napernyő:

Rialto: nincs középen tartóoszlopa, így rendkívül kényelmes, és elfordítható a ponyvája.

KY-Rimini: középen oszlopos-teleszkópos, maximum 4×4 méteres méretben készülhet.

KY-Grande napernyő: szintén középen oszlopos-teleszkópos, amit akár 6×6 méteres mérettartományban is megrendelhet.

error: Content is protected !!