A Lupán is a Rollstar árnyékol

Tombol a nyár, nincs ilyenkor jobb, mint egy nagy csobbanással megkoronázni a napot. Budapestnek és a környező vidéknek mostanság a Lupa-tó a kedvence. Sokan a budakalászi tengerpartként emlegetik ezt a vízi paradicsomot, ahol Rollstar napernyők alatt tökéletes a lazulás.

Mára már semmi sem emlékeztet a néhány évvel ezelőtti Lupára. Az egykori bányató, ami illegális fürdőhelyként vonzotta a nyári sportok szerelmeseit, ma úgy fest, akár egy menő fehér homokos beach, de az ország legnagyobb vízi kalandparkja és wakeboard komplexuma, valamint strandfoci és beach tenisz is szórakoztatja a közönséget. Lehet itt napozni, lazulni, sportolni és gasztronómiában is erős a Lupa.

Vízparti bárokból és klubokból sincs hiány, amelyek jéghideg italokat és hűs árnyékot kínálnak a felfrissülésre vágyó fürdőzőknek. Az egyik ilyen kellemes helyre, a Borsodi Sörgyárnak gyártottunk napernyőket, így ezentúl tíz darab, 3,5 x 3,5 méteres napernyő hirdeti már messziről, hogy ezen a mólóra emlékeztető fateraszon egy pohár jéghideg mexikói sör mellett múlathatjuk az időt, és az árnyékra sem lesz gondunk. A négyszögletes napernyők remek látványt nyújtanak az ülőkeként funkcionáló, szögletes fadobozokkal együtt, és még a legerősebb tűző napsugaraktól sem kell tartani az alatta ülőknek. Erről az UV-álló ponyvatextília gondoskodik, ami mindig tiszta és rendezett hatást nyújt, köszönhetően a folt- és szennytaszító tulajdonságának. Így lehet, hogy a ponyvatextíliára nyomott logó is tökéletesen érvényesül, amitől a napernyő duplán nyerő: hűsölésre és egy hideg sör elfogyasztására csábít. Ahogy minden más esetben, most is szellőző „szoknyákat” varrtunk a napernyők tetejére, amelyek nemcsak a látványt szolgálják, hiszen ez a konstrukció gondoskodik a folyamatos szellőzésről. A Rollstar napernyők tetejére ugyanis szellőzőlyukakat varrunk, hogy a meleg levegő ne rekedjen meg a ponyva alatt. Ugyanakkor azért, hogy az eső ne eshessen a nyakunkba a szellőzőlyukakon át, ezért fodros „textilszoknyák” kerülnek a lyukak fölé.

error: Content is protected !!